TARIFE

  • Tatife: Web Design
  • Tarife: optimizare & SEO
  • Tarife: Publicare Anunturi
PRIMA PAGINA
DESIGN
PROMOVARE
SERVICII
ALTE SERVICII
MODALITATI DE PLATA
PRETURI STANDARD
CERE OFERA DE PRET
ALATURA-TE NOUA
NEWSLETTER
Nume
E-mail
 
 
Web Design.


Daca imaginea afacerii dvs. nu figureaza in lumea internet-ului si nu dispuneti de website, Global Design este alaturi de dumneavoastra, gata pentru orice colaborare, orice fel de idei fiind binevenite. Viziunea dumneavoastra asupra a ceea ce doriti sa transmiteti, combinata cu experienta noastra, vor pune bazele website-ului ideal.

Prima impresie atunci cand accesati o pagina web este imaginea sau animatia ce va intampina sau in unele cazuri fondul sonor, toate acestea fiind obtinute doar prin creatie si imagini de calitate care trebuie sa reflecte domeniul sau activitatea dumneavoatra.

Putem crea imagini pentru pagina web in Flash, desene vectoriale, design HTML, PHP, CMS, sau design partial in care header-ul este animat iar restul paginilor web contin text si poze inserate in HTML. De asemenea, daca doriti diferite bannere pentru alte website-uri unde doriti sa va promovati firma, Global Design va ajuta si in aceasta privinta.

Daca site-ul web necesita modificari ulterioare sau update lunar, Global Design va sta la dispozitie. Global Design duce procesul de design la un nivel superior, deoarece ca un design sa aiba intr-adevar succes, trebuie sa indeplineasca cel putin urmatoarele caracteristici:
- un site trebuie sa arate intr-un mod clar ceea ce ofera compania;
- produsele sau serviciile pe care compania le ofera, trebuie sa fie separate, in functie de importanta lor;
- este absolut necesar ca elementele prin care se face navigatia in site sa fie intuitive si usor de folosit;
- site-ul nu trebuie sa contina informatie inutila sau prost organizata;
- continutul site-ului - textele - trebuie sa fie interesante si sa il faca pe vizitator interesat.

Alaturi de Global Design le aveti pe toate!

Comanda acum un design nou pentru pagina ta.


Imagineaza-ti site-ul ideal pentru afacerea ta, mesajul care doresti sa il transmiti si contacteaza-ne pentru a te ajuta sa realizezi din viziunea ta o realiate virtuala!
Global Design.

Website realizat de Global Design