TARIFE

  • Tatife: Web Design
  • Tarife: optimizare & SEO
  • Tarife: Publicare Anunturi
PRIMA PAGINA
DESIGN
PROMOVARE
SERVICII
ALTE SERVICII
MODALITATI DE PLATA
PRETURI STANDARD
CERE OFERA DE PRET
ALATURA-TE NOUA
NEWSLETTER
Nume
E-mail
 
 
Servicii Web


Daca doriti un serviciu de web design, un site web de calitate sau doar o promovare pe internet.
Daca aveti deja un site, care nu se bucura de succes pe internet si doriti sa ii creati o noua imagine.
Experienta noastra pe piata on-line ne permite sa iti oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii tale indiferent de preferinte.
   

Pentru orice informatii suplimentare, nu ezitatati sa ne contactati.

Design


Web design este mai mult decat un simplu site web, inseamna crearea imaginii potrivite a unei companiei pe internet. Un site web conceput si dezvoltat in mod profesionist va ofera cea mai buna oportunitate pentru a crea un impact pozitiv on-line si reprezinta un instrument eficient de promovare si vanzare a produselor sau serviciilor companiei dumneavoastra.
Oferim o gama larga de solutii web design trebuie doar sa o alegeti pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului gandit de dumneavoastra.

Promovare


Un utilizator de internet care cauta un serviciu sau un produs nu are rabdare sau timp sa parcurga mai mult de doua pagini de rezultate ale motoarelor de cautare. De aceea, este foarte important ca website-ulcompaniei dumneavoastra sa beneficieze de serviciile de promovare on-line, offline. Astfel toata gama ta de vizitatori tinta va vor putea gasi foarte usor in primele rezultate ale cautarilor din browsere.

Servicii


Search Engine Optimization, in romana: Optimizare pentru Motoare de Cautare.
Cu cat un site este mai bine optimizat folosind tehnici de optimizare si promovare SEO, cu atat sansele ca motoarele de cautare sa il indexeze si sansele ca vizitatorii sa gasesca site-ul o sa cresca de la o zi la alta. Deoarece fiecare site are nevoi si cerinte diferite pentru a se regasi in primele rezultate de cautare pentru anumite cuvinte cheie, cele mai eficiente metode de optimizare (SEO) trebuie implementate inca de la construtia site-ul web si adaptate nevoilor individuale ale fiecarui client.
Exista doua tipuri de SEO si anume: SEO on-page si SEO off-page. Optimizarea in pagini cunoscuta si sub numele de SEO on-page, este o tehnica aplicata paginilor unui site web si continutului sau, cu scopul de a-i maximiza performantele in motoarele de cautare. In schimb, optimizarea off-page controleaza cresterea popularitatii site-ului, modul in care acesta este portretizat pe internet.Website realizat de Global Design