TARIFE

  • Tatife: Web Design
  • Tarife: optimizare & SEO
  • Tarife: Publicare Anunturi
PRIMA PAGINA
DESIGN
PROMOVARE
SERVICII
ALTE SERVICII
MODALITATI DE PLATA
PRETURI STANDARD
CERE OFERA DE PRET
ALATURA-TE NOUA
NEWSLETTER
Nume
E-mail
 
 

Despre noi.De multe ori site-ul reprezinta primul contact cu un posibil client. Stiind ca prima impresie este cruciala, misiunea noastra esta sa construim prin serviciile noastre o imagine reprezentativa pentru afacerea dumneavoastra.

Suntem o echipa tanara si competitiva, pasionata de internet si web design, principiile care stau la baza activitatii noastre fiind profesionalismul in relatia cu clientii si prestarea de servicii de calitate la preturi fara concurenta.

Suntem specializati pe web design, grafica web, graphic design, realizare pagini web intr-o maniera profesionala, servicii de promovare site web, programare web, logo design, etc.

Global Design lucreaza in conformitate cu viziunea clientului asupra firmei, a tot ceea ce reprezinta aceasta, procesul de creatie pornind de la conceperea identitatii vizuale a firmei, lucrare sustinuta atat din punct de vedere simbolic (al mesajului), cat si din punct de vedere grafic (publicitar).

In munca noastra avem un scop bine definit: sa imbinam cat mai bine functionalitatea cu estetica (acestea fiind principiile de baza dupa care ne ghidam) si totodata sa ne incadram intre comercial si arta, tinand seama de mesajul care se doreste a fi transmis consumatorului, pastrand totusi o maniera artistica.
Pentru ca firma dvs. sa aiba o sustinere vizuala adecvata serviciilor prestate, o imagine care s-o propulseze la adevarata valoare, noi va punem la dispozitie toate resursele creative si materialele de care dispunem, deoarece reusita dvs. inseamna reusita noastra.Suntem aici pentru a va ajuta sa beneficiati la maxim de avantajele oferite de catre internet, prin dezvoltarea unor pagini web profesionale.
Global Design.
 


PUBLICITATE
GTM Grup, Mereu alaturi de tine!

Website realizat de Global Design